Jacqueline te Lindert

Mijn naam is Jacqueline te Lindert, ik ben 51 jaar jong en woon samen met mijn man en 2 zonen in Leersum (Utrechtse Heuvelrug). Ik vind het belangrijk om samen met anderen iets te bereiken, te sporten en om iets bij te dragen aan duurzaamheid en natuurbehoud.


 

Dat zie je oa terug ik de liefde voor buitensporten zoals tennis, padel, winter en watersporten. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen en is trailrunning mijn passie geworden. Dat doe ik graag bij mij om de hoek in de Kaapse Bossen of rond de Leersumse plassen. Als uitje loop ik graag met vriendinnen een trailrun met een afstand van een halve marathon. Het gaat daarbij niet om ‘winnen’ maar om samen te genieten van het mooie parcours.


 

Na een auto-ongeluk in 2018 met een whiplash als gevolg, heb ik ervaren dat wandelen in de natuur herstellend werkt voor mij. Ik voel mij verbonden met de natuur en nietig ten opzichte van de grootsheid daarvan. Het geeft mij rust en dat heb ik als bezige bij nodig. Sinds kort ben ik daarom vrijwilliger bij Staatsbosbeheer geworden.


 

Ik heb een doel nodig om te lopen en wil jullie graag helpen om je eigen doel te bereiken. Het roer hoeft niet radicaal om, juist niet. Door continuïteit en plezier in het uitoefenen van de Powerwalk zal je conditie verbeteren en wordt er hopelijk een (nieuwe) passie gecreëerd wordt. Door dit samen met anderen te doen, wordt het gezelliger, leuker. Wellicht zelfs verslavend.


 

Tot op dinsdagavond,


 

Jacqueline


 

Rooster